Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant
Strandhotel Duinoord
image

Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant

Vanaf 9 september dit jaar starten we met een grootschalige verbouwing van ons Budget Hotel & Restaurant. Tijdens deze periode zal het Budget Hotel permanent gesloten worden, en het restaurant blijft gesloten tot begin mei 2025. Houd er rekening mee dat er op weekdagen tussen 07:30 en 16:30 overlast door bouwwerkzaamheden kan zijn.
Bedankt voor uw begrip.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Huisdier op aanvraag
img_20190703_154228
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

WELKOM BIJ STRANDHOTEL DUINOORD

 

Een wandeling over het strand, de wind door de haren en heerlijke frisse lucht. Een strandwandeling voelt als vrijheid en dat gevoel geven wij u graag mee. De bijzondere locatie van strandhotel Duinoord in de Vrouwenpolder, biedt u de mogelijkheid te genieten van het zachte zand en het golvende water, de Zeeuwse gezelligheid en historische bezienswaardigheden rondom dit hotel in Zeeland.

Laat u verrassen door de ongeëvenaarde rust en ruimte, alsmede door onze hartverwarmende service. Strandhotel Duinoord heeft een ruim aanbod aan kamers, zodat we voor ieder een passend verblijf hebben. Uw trouwe viervoeter is tevens meer dan welkom, want ook voor hen, is dit een geweldige plek.

We hopen dat we het u ten alle tijden comfortabel kunnen maken, u het gevoel kunnen geven dat u thuis komt na een lange strandwandeling en u zodoende de kans krijgt om even helemaal tot rust te komen tijdens uw verblijf bij Strandhotel Duinoord in Zeeland.

 

 

In alle rust

Niets zo fijn als wakker worden aan zee. De frisse lucht, het bijzondere uitzicht. Hier komt u werkelijk tot rust. Kies voor uw verblijf uit een van onze ruime en moderne kamers en ervaar het zelf!

Kamers bekijken

 

hotel-duinoord-zeeland
hotel-duinoord-zeeland

De Vrouwenpolder

Geniet tijdens uw verblijf van de schitterende omgeving. Overnachten in de Vrouwenpolder biedt niet alleen een geweldig strand en duingebied, het grenst ook aan het natuurpark Oranjezon en is een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Domburg, Middelburg of havenstad Vlissingen. 

Lees meer

vrouwenpolder-hotel-duinoord
vrouwenpolder-hotel-duinoord