Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant
Strandhotel Duinoord
image

Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant

Vanaf 9 september dit jaar starten we met een grootschalige verbouwing van ons Budget Hotel & Restaurant. Tijdens deze periode zal het Budget Hotel permanent gesloten worden, en het restaurant blijft gesloten tot begin mei 2025. Houd er rekening mee dat er op weekdagen tussen 07:30 en 16:30 overlast door bouwwerkzaamheden kan zijn.
Bedankt voor uw begrip.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Huisdier op aanvraag
img_20190703_154228
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

STRANDHOTEL DUINOORD IN ZEELAND

 

Het gezellige familiehotel Duinoord biedt al jaren de service die gelijk is aan Zeeuwsche gezelligheid en daar zijn we trots op. Als hotel in Zeeland zijn we een van de vele, maar als strandhotel zijn we uniek. De ligging aan het strand geeft ieder de kans uit bed te stappen, een ontbijtje te eten, om vervolgens met een paar stappen aan zee te staan. 

Strandhotel Duinoord is onlangs vernieuwd en beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft. Luxe en moderne kamers, een schitterend uitzicht en tevens ruimte voor uw trouwe viervoeter. Want wat is de reis zonder hen?

We zijn blij u op onze officiële website ten alle tijden de laagste prijs te mogen bieden. Boek uw kamer bij strandhotel Duinoord in Vrouwenpolder, Zeeland, kom lekker uitwaaien, rusten, opladen, spelen, ontdekken en vooral genieten. Overnachten in Zeeland was nog nooit zo leuk!

Boek uw verblijf

 

overnachten-kust-zeeland
hotel-duinoord-vrouwenpolder
hotel-zeeland
hotel-vrouwenpolder
Duin web.jpg