34136673_2042939132396789_147583223843520512_o41756882_1127488690733727_8902697825641431040_o12047127_1080980585259320_6687900810407116541_n

Menukaart

Voorgerechten

Rustique Desembrood met Kruidenboter

4.8

Tomatencremesoep

5.5

Dagsoep

5.9

Zeeuwse Vissoep

7.2

Rundercarpaccio

10.9

Serranoham met Balsamico Creme

9.9

Gegratineerd Geitenkaasje

9.5

Scampi’s in Kruidenboter

9.9

Hollandse Garnalen

13.9

Noordzee Trio van Vis

12.9

Garnalenkroketten (2)

12.9

 

 

Vlees

Schnitzel Wiener Art

15.5

Schnitzel Breezand

17.4

Stoofpotje van Zeeuws Lam

17.9

Varkenshaasmedaillons

17.4

Cheeseburger van Biologisch Rund

16.4

Black Angus Steak

18.9

Alle Vleesgerechten worden geserveerd met Frietjes of Gebakken Aardappeltjes en Salade.

Sauzen Beschikbaar:

Champignonsaus

Pepersaus

Paprikasaus

Kruidenboter

 

Vis

Gebakken Scholfilets

15.9

Heekfilet met Gamba’s en Paprikasaus

17.9

Kabeljauw met Zeeuws Spek en Wijnsaus

18.9

Scampi’s in Knoflook

18.9

Visschotel ‘Duinoord’

19.9

Pannetje vol vis – uit de oven.

19.9

Goudbruin gebakken Sliptongetjes

19.9

Zalmfilet met tuinkruiden uit de oven

19.9

Gekookte Mosselen (Seizoen)

 

 

Let op : vanaf maandag 5 November t/m donderdag 13 December is ons restaurant gesloten

Onze openingstijden/dagen kunnen wisselen in verband met vakanties & feestdagen. Wilt u zeker zijn van een tafeltje / onze openingstijden kunt u ons het beste even bellen!

0118 – 59 1346