Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant
Strandhotel Duinoord
image

Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant

Vanaf 9 september dit jaar starten we met een grootschalige verbouwing van ons Budget Hotel & Restaurant. Tijdens deze periode zal het Budget Hotel permanent gesloten worden, en het restaurant blijft gesloten tot begin mei 2025. Houd er rekening mee dat er op weekdagen tussen 07:30 en 16:30 overlast door bouwwerkzaamheden kan zijn.
Bedankt voor uw begrip.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Huisdier op aanvraag
activiteiten-zeeland-hotel-duinoord
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

In Zeeland is altijd wat te beleven.

 

De vraag is misschien wel: wat kunt u in Zeeland eigenlijk niet doen? Voor ieder die naar onze mooie provincie reist, zijn de opties eindeloos. Cultuur snuiven of de natuur in, een actieve en avontuurlijke vakantie, rondvaarten en dagtochten, indooractiviteiten en meer. Het is natuurlijk wel fijn om te weten wat nou echt de moeite waard is, end daar helpen wij graag bij! We stelde een lijst op met onze favoriete activiteiten. Nieuwsgierig? Lees snel verder! 

Cultuur & Natuur

Wanneer u graag de geschiedenis induikt, dan biedt Zeeland een uitgelezen kans. Bezoek tijdens uw verblijf bijvoorbeeld het Watersnood Museum of het Zeeuws Maritiem MuZEEum in Vlissingen. 

Bevindt u zich liever tussen het groen? Ervaar dan eigenhandig hoe mooi de omliggende natuur is. Wandel door natuurpark Oranjezon, struin over de stranden langs de Noordzee en geniet van de schitterende duinen van de Vrouwenpolder. Reist u met de auto, mis dan niets van het Verdronken Land van Saeftinghe of het fraaie Yerseke Moer, twee bijzondere natuurgebieden die u een keer gezien moet hebben. 

activiteiten-zeeland-hotel-duinoord
dirk-van-wolferen-wfna77qtsi0-unsplash2

Actief & Avontuurlijk

Voor ieder die op zoek is naar avontuur en actie raden we aan zeker eens plaats te nemen in een 'Kite Buggy' om razendsnel over het strand heen te racen. Ook Kanoa Outdoor & Events staat garant voor een heerlijke dag in de buitenlucht. Hier kan je kanoën, klimmen, boogschieten en meer! Liever wat meer spanning? Ga dan naar escape room Prison Island en werk uzelf langs de raadsels en door alle kamers naar buiten. Tot slot een leuke ervaring op het water: zeil mee op historische schepen met Meezeilen Zeeland en geniet van een ouderwetse tocht over de Zeeuwse wateren.

Vrouwenpolder 

Vrouwenpolder is een dorp, ingeklemd tussen het Veerse meer, de Noordzee en het mooie achterland van Walcheren, dat enkel Zeeuwse gezelligheid kent. De monumentale steden Veere en Middelburg, de mooie havenstad Vlissingen en het winkelstadje Domburg behoren tot de directe omgeving. Rondom Strandhotel Duinoord in Vrouwenpolder vindt u talloze wandelroutes, elk bijzonder op hen eigen manier. 

Genieten van heerlijk eten in Vrouwenpolder

Op zoek naar een gezellig restaurant tijdens uw verblijf? Ons restaurant is binnen handbereik en zorgt voor ultiem gemak. Met een prachtig uitzicht op de kust en een menu dat de heerlijke smaken van de streek viert, is ons restaurant de perfecte plek om te genieten van lokale gerechten.


Voor comfort en smaak, is (uit)eten bij ons restaurant in Vrouwenpolder de beste keuze!

Bekijk het menu