BOEK DIRECT
Strandhotel Duinoord
image

BOEK DIRECT

Boek direct en ontvang een korting! 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Huisdier op aanvraag
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Veilig overnachten in Vrouwenpolder

Annuleren van uw verblijf

Wij volgen de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), GGD en de Veiligheidsregio Zeeland. De richtlijnen kunt u terugvinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu. Indien u uw vakantie wilt annuleren of wijzigen gelden onze reguliere voorwaarden.

Extra informatie omtrent COVID-19 en eventuele effecten op uw boeking in 2022 bij Strandhotel Duinoord / Vrouwenpolder Strandbungalows

Voor het jaar 2022 hanteren wij voor elke boeking onze normale annuleringsvoorwaarden:

Annuleringsvoorwaarden (Flexibel tarief):

  1. Tot 7 dagen voor de reserveringsdatum kunt u kosteloos annuleren.
  2. Bij annulering tussen de 1 en 7 dagen voor de reserveringsdatum wordt 70% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.
  3. Bij annulering binnen 24 uur voor de reserveringsdatum of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.

We hopen op uw begrip

De bestaande dreiging van het Covid-19 virus is inmiddels bij iedereen bekend. Inmiddels weet elke gast welke geboekt heeft na 1 april 2020 welke situatie er speelt en neemt een weloverwogen risico wanneer hij of zij boekt en accepteert daarmee dat het risico dit maal bij de gast ligt.

Wij accepteren dus helaas geen verzoeken tot uitzondering op de annuleringsvoorwaarden wanneer de situatie zich voor doet dat gasten liever niet meer reizen of er een negatief reisadvies afgevaardigd wordt door een (buitenlandse) overheid voor Nederland of specifiek de regio Zeeland.

Daarmee is de enige situatie waarbij de annuleringsvoorwaarden nietig worden, de situatie waarbij onze accommodaties van overheidswege gesloten worden en wij dus onze diensten niet meer kunnen verlenen. Wij benadrukken ook dat in deze situatie de huurovereenkomst enkelzijdig ontbonden wordt zonder recht op vervangende accommodatie. Deze is immers door een overmacht situatie dan ook niet meer te bieden, omdat het de gehele regio verboden zou zijn toeristisch onderdak te verlenen.

Wij vragen hier voor uw begrip en vragen u goed een overweging te maken en dus goed het besef te hebben dat u zelf in staat voor het risico. Er zijn enkele verzekeraars die nog annuleringsverzekeringen aanbieden, ook onder deze omstandigheden, u kunt dus u zelf verzekeren.