Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant
Strandhotel Duinoord
image

Belangrijke mededeling: Grootschalige verbouwing Budget Hotel & Restaurant

Vanaf 9 september dit jaar starten we met een grootschalige verbouwing van ons Budget Hotel & Restaurant. Tijdens deze periode zal het Budget Hotel permanent gesloten worden, en het restaurant blijft gesloten tot begin mei 2025. Houd er rekening mee dat er op weekdagen tussen 07:30 en 16:30 overlast door bouwwerkzaamheden kan zijn.
Bedankt voor uw begrip.

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Flexibel annuleren
Huisdier op aanvraag
zeeland-hotel-duinoord
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

VAN ZEEUWSE OORSPRONG

 

Typisch Zeeuws. Wat is dat eigenlijk? Onderdeel van de Zeeuwse cultuur en de manier waarop de Zeeuwen zich in de loop der eeuwen ontwikkeld hebben. Het Zeeuwse landschap en de eeuwige strijd met het water hebben ervoor gezorgd dat de Zeeuwen trots zijn op hun land en hun typische Zeeuwse gewoontes en producten. 

 

Zeeuwse mosselen & oesters

Niets is zo kenmerkend voor Zeeland als de Zeeuwse mossel. In heel de wereld worden deze mosselen gegeten, maar ze zijn het populairst bij onze zuiderburen. De populairste manier om mosselen te eten is op Philippiense wijze en waar kun je dat beter proeven dan in het plaatsje zelf!

restaurant-hotel-duinoord-zeeland
restaurant-hotel-duinoord-zeeland

Het Zeeuwse landschap

Het prachtige vlakke Zeeuwse landschap beschermd door de vele dijken, dammen en duinen is uniek voor Nederland en voor de wereld. De bekendste gebieden zijn het Verdronken Land van Saeftinghe, Oranjezon en Yerseke Moer. 

Lees meer

omgeving-hotel-duinoord-zeeland
omgeving-hotel-duinoord-zeeland

Zeeuws snoepen

Zeeuwse zoetigheid is minstens zo lekker als dat de natuur er mooi is! Neem de Zeeuwse babbelaar of Zeeuwse bolus, beide karakteristieke producten uit het zuiden van het land. De babbelaar is een erg populair snoepje onder toeristen, mede vanwege de bijzondere verpakkingen. De bolus smaakt geweldig bij een heerlijk warm kopje koffie of thee. Er worden zelfs wedstrijden gehouden. Wie bakt de beste bolus van Zeeland! Komt u ook proeven?

 

hotel-duinoord-vrouwenpolder
hotel-duinoord-vrouwenpolder