Hotel Duinoord

Honden zijn toegestaan in Strandhotel Duinoord!

We hebben hiervoor 7 specifieke kamers: 5 comfort kamers en 2 Familie Kamer. In deze kamers is het toegestaan om één hond mee te brengen tegen een extra toeslag van €15 per nacht. Hiervoor worden de kamers extra gereinigd en staat er een hondenstation beschikbaar voor u bij de ingang van de ontvangstlobby. Hierin liggen hondenkoekjes, poepzakjes en handdoeken voor de hond.

Om de ervaring van onze andere gasten niet te storen hebben we wel een aantal huisregels voor u en uw hond:

Houd uw hond in en rond het hotel ten alle tijden aan de lijn en laat hem niet vrij rond lopen. Het is niet toegestaan om de hond op het meubilair te laten. (Stoelen/Bedden).

Mocht u een kleedje of bedje voor uw hond nodig hebben zijn deze beschikbaar bij de receptie.
Gelieve uw hond niet alleen op de kamer achter te laten.

Het hotel is een vreemde locatie voor uw huisdier en er zijn veel vreemde geluiden. Dit kan tot vervelende situaties leiden. (Uw kamer zal ook niet worden gereinigd als de hond alleen op de kamer is!)

Uw hond is toegestaan in het restaurant en in de ontbijtzaal. Hiervoor is wel een speciale locatie toegewezen om andere gasten zo min mogelijk te storen. Vraag onze medewerkers voor verdere instructies!

Ongelukjes kunnen gebeuren! Maar meld dit graag wel bij een van onze medewerkers zodat andere gasten er geen last van hebben.

Het nalaten van de huisregels kan leiden tot extra kosten of opzegging van uw verblijf in Strandhotel Duinoord.